Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Team in Beeld | Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013

Het team van psychogeriatrische dagbehandeling Nimerdor, SVRZ Walcheren

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
‘De kracht van ons team is de kwaliteit die we leveren en de verscheidenheid van onze inbreng en onze karakters. Zoals Annemarie, helpende+, erg zorgzaam, met veel oog voor detail. Zij zorgt er onder meer voor dat iedereen genoeg en lekker te eten krijgt. Of Ed, de vaste chauffeur van de bus en zijn onafscheidelijke hond Bente. Hij heeft een bijzonder goede band met de cliënten. Wanneer mensen aarzelen om mee te komen, weet Ed hen wel over de streep te trekken. Voor Jolanda, verzorgende IG/persoonlijk begeleider, is niets te gek: uitstapjes buitenshuis, met een grote of een kleine groep, alles kan. En medewerker welzijn Marjon houdt iedereen alert door vanuit haar vakgebied zaken ter discussie te stellen.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

Denkbeeld 6/2013 Naar de uitgave

OriginalPaper

Samen om de tafel