Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Column | Uitgave 11/2014

Tandartspraktijk 11/2014

Cyberchondrie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2014
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
* Eric Topol: The Creative Destruction of Medicine. Basic Books New York 2012
Arthur van Winsen studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voert een algemene praktijk in Leiden.

Samenvatting

Eric Topol, een prominente cardioloog en geneticus uit San Diego, schreef ‘The Creative Destruction of Medicine’.* Daarin voorziet hij een revolutie in de geneeskunde die aangedreven wordt door de stormachtige ontwikkelingen in de ICT-technologie. Er staat ons een Götterdämmerung te wachten die de arts van zijn troon zal stoten. De patiënt, die nu nog afhankelijk is van zijn expertise, staat straks als koning centraal met de dokter als zijn lakei. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2014

Tandartspraktijk 11/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Gevraagd