Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011

Composietfacings

MINIMAAL INVASIEVE BEHANDELWIJZE GEEFT DE DOORSLAG

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2011
Auteur:
Drs. M.M.M. Gresnigt
Belangrijke opmerkingen
tandarts
Het voordeel van directe composietfacings is dat er vaakminder beslepen hoeft te worden in vergelijkingmet porseleinen facings. Bovendien kan de behandeling in één sessie worden afgerond. Het voordeel tijdswinst noemik bewust niet, omdat hetmaar net de vraag is hoeveel tijd u voor een composietfacing uit wilt trekken. Enmogelijk spelen factoren een rol die de tijd kunnen verlengen: umaakt een composietfacing voor het eerst, de facing heeft eenmoeilijke kleuropbouw of umaakt verschillende oppervlaktestructuren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011 Naar de uitgave

MOND- EN KAAKZIEKTEN

LEUKOPLAKIE

OriginalPaper

Schisis