Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

06-08-2019 | Behandelarsenaal | Uitgave 4/2019

Podosophia 4/2019

Bewegen in breder perspectief: de synergie tussen passieve en actieve stabiliteit

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 4/2019
Auteur:
BA Jordy den Engelsman

Samenvatting

Een nieuwe definitie van gezondheid, transdisciplinair samenwerken en bovenal gemotiveerde professionals die streven naar goede zorg en tevreden cliënten. Vier redenen om te veronderstellen dat bepaalde elementen van de fysiotherapeutische interventie Basic body awareness therapie (BBAT) een waardevolle aanvulling kunnen zijn op de huidige vakkennis van de podotherapeut. Houdingsstabiliteit, een van de drie sleutelelementen uit het Movement Quality Model, als aangrijpingspunt voor het beïnvloeden van de kwaliteit van bewegen, helpt de podotherapeut om de synergie tussen passieve en actieve stabiliteit beter te begrijpen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2019

Podosophia 4/2019 Naar de uitgave