Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | kindertandheelkunde | Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010

Beter niet verwijzen en op tijd zelf behandelen!

Kindertandheelkunde casus 19

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2010
Auteur:
René Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
tandarts
Teca is bijna 6 jaar als ze wordt verwezen vanwege diepe cariës. Ze kwam vanaf 2,5 jaar in de huispraktijk. Behandelen lukte daar niet. Ze houdt van knutselen en ze is actief. Dat uit zich in zwemmen, dansen en buitenspelen. Op school gaat het goed en in sociale contacten is ze eerlijk. Verder is ze een eigenzinnige binnenvetter met de daarbij horende momenten van explosief reageren. Teca heeft een kleiner zusje, Daisy.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010 Naar de uitgave

restauratieve tandheelkunde

Repliek van Raimond van Duinen