Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | feedback post | Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010

Zwangerschap: fysiologie of toch pathologie?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2010
Auteur:
prof.dr. L. Abraham-Inpijn
Belangrijke opmerkingen
internist

Casus

Tijdens een voordracht onder de grote rivieren breekt een heftige discussie los nadat de spreker de stelling heeft geponeerd dat een zwangere niet ziek is. Voor- en tegenstanders van wel of niet tandheelkundig behandelen tijdens de zwangerschap slaan elkaar met voorbeelden om de oren. De voorwaarden waaronder die behandeling dan zouden dienen plaats te vinden, nemen vervolgens in toenemende mate extreme vormen aan. Dan volgt de simpele vraag: ‘Wie heeft gelijk?’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010 Naar de uitgave

parodontologie

Orale lichen planus

redactioneel

Expert opinion