Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | esthetische tandheelkunde | Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010

De finale

Een totale rehabilitatie (3)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2010
Auteur:
Hans Beekmans
Belangrijke opmerkingen
tandarts
Na ruim een jaar werken is het dan eindelijk zover, de kronen van Hennie zijn klaar. In twee recente nummers van TP heb ik laten zien wat aan de totale rehabilitatie van Hennies gebit – dat is het doel – vooraf is gegaan: eerst kwamen alle voorbereidingen voor het maken en plaatsen van de tijdelijke kunststof brug aan de orde, en in deel twee de te volgen stappen naar een definitieve brug. Blijft over, de finale: het vastzetten en afwerken van de definitieve kronen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2010

Tandartspraktijk 3/2010 Naar de uitgave

restauratieve tandheelkunde

Glasionomeer vs composiet

agenda

agenda