Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Educatie auscultatie van de longen | Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017

Auscultatie van de longen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Martien Vrolijk

Samenvatting

Steeds meer verpleegkundigen en praktijkondersteuners luisteren naar de longen, niet alleen bij patiënten met acute benauwdheid maar ook bij patiënten met COPD in een stabiele fase. Dat is nuttig, maar waar moet je op letten?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017 Naar de uitgave

Uit de praktijk jaarverslag

Een jaarverslag heb je daar wat aan?

Praktijkondersteuners en thuisarts educatie

Praktijkondersteuners en Thuisarts

Casus verknipte wondzorg

Verknipte wondzorg

Kennisquiz

Weet je dit?