Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Uit de praktijk jaarverslag | Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017

Een jaarverslag heb je daar wat aan?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Marina van Alphen

Samenvatting

Een jaarverslag maken is vaak een hele opgave voor een huisartsenpraktijk. Waaraan moet zo’n verslag voldoen en wat heb je er zelf aan? Medewerkers van huisartsenpraktijken zijn vaak praktische mensen en reflecteren op eigen handelen is niet vanzelfsprekend. Het maken van een jaarverslag kan helpen om terug te kijken, successen te vieren en te leren van wat niet goed ging.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017 Naar de uitgave

Casus verknipte wondzorg

Verknipte wondzorg

Praktijkondersteuners en thuisarts educatie

Praktijkondersteuners en Thuisarts