Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Interview | Uitgave 5/2013

Standby 5/2013

Assistente in het Antoni van Leeuwenhoek

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2013
Auteur:
Lienke Neef

Nadat ik een bezoek had gebracht aan onze ernstig zieke buurman, bleef ik met talloze vragen zitten. De buurman had een tumor in zijn hoofd en later een in zijn hals en had na en tijdens de bestraling veel problemen met zijn mondgezondheid. Schimmels, blaren, kiespijn en een open verbinding naar zijn neus, het hield niet op. Dat waren slechts de bijverschijnselen van bestraling. Niks dan lof spraken hij en zijn vrouw over de het tandheelkundige team van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Zij zorgden ervoor dat de pijn in zijn mond dragelijk bleef. Maar hoe zit het precies als je bestraald bent in het hoofd-halsgebied? Waarmee moet je als patiënt rekening houden en waarmee als assistent?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Standby 5/2013 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Praten over schoonheid

Binnenkijken bij…

CBT Groot Klimmendaal