Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Stelling | Uitgave 5/2013

Standby 5/2013

Keuze zorgverlener moet vrij zijn

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2013
Auteur:
Marijke Simons

‘De wijziging van art. 13 van de Zorgverzekeringswet tast de keuzevrijheid van de patiënt aan’, stelt NMTvoorzitter Barnasconi, die vindt dat de patiënt zelf moet kunnen kiezen voor een zorgverlener, net zo goed als hij/zij kan kiezen voor een notaris, autodealer of aannemer. Vier tandarsassistenten over deze ‘zorgelijke’ kwestie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Standby 5/2013 Naar de uitgave

Column Ditte

Dubbelzinnigheid

Nieuws

Nieuws

Binnenkijken bij…

CBT Groot Klimmendaal

Cursussen en opleidingen

Training Röntgenfoto’s maken