Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Specialisatie | Uitgave 5/2013

Standby 5/2013

Assisteren bij implanteren, deel 1

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2013
Auteur:
Maria de Vries

Op 31 mei jl. verzorgde Implant College de cursus ‘Assisteren bij implanteren’. Steeds meer tandartsen bekwamen zich in het implanteren. Het assisteren hierbij stelt andere eisen aan een assistent en betekent een verandering van de dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Bijscholing op het gebied van implantologie is hierbij dus geen overbodige luxe. Tijdens deze cursus werd ’s morgens het theoretische deel verzorgd in een sfeervolle ruimte van een horecagelegenheid in Vleuten. Na de lunch vond het praktische deel plaats in Tandartsenpraktijk ‘Leidsche Rijn’, eveneens in Vleuten. Onderstaand een korte weergave van deel 1 van de cursus waarin onder andere de achtergrond van dentale implantologie, indicatiestelling en patiëntenvoorlichting.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Standby 5/2013 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Praten over schoonheid

Column Ditte

Dubbelzinnigheid

Nieuws

Nieuws