Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Achtergrond | Uitgave 5/2013

Standby 5/2013

4e Nationaal Symposium Assisterenden in de Mondzorg

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2013
Auteurs:
Elly Hogeveen, Yvonne Maassen

Vrijdag 14 juni jl. was alweer het 4e Nationaal Symposium Assisterenden in de Mondzorg. Ditmaal in het prachtige Spant in Bussum. Het symposium was uitgesteld en viel nu op dezelfde dag als het NMT Jaarcongres. Dit verklaarde vast het selecte gezelschap dit keer, wat de sfeer overigens niet minder maakte. Het beloofde een prachtige, zonnige en bovenal informatieve dag te worden! Er was een programma opgesteld met meerdere parallelsessies waaruit je vooraf een keuze kon maken. Wij van de redactie Standby hebben ieder enkele sessies bezocht en er enkele uitgelicht. Het was een topdag en geloof ons, volgend jaar moet je erbij zijn!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Standby 5/2013 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Column Ditte

Dubbelzinnigheid

Cursussen en opleidingen

Praten over schoonheid