Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 5/2013

Standby 5/2013

Praten over schoonheid

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2013
Auteur:
Maria de Vries
Belangrijke opmerkingen

Kijk voor meer informatie op de website van Anna Beeftink: www.personalityprojects.nl .

Voor de tiende keer vond op 25 mei jl. het congres ‘Talking points in dentistry’ plaats in de Philharmonie te Haarlem, georganiseerd door Glaxo Smith Kline. Het onderwerp ‘praten over schoonheid’, verzorgd door Anna Beeftink, sprak mij dusdanig aan dat ik het waard vind om dit onderwerp met jullie te delen. Waarom is schoonheid belangrijk? Is schoonheid meetbaar?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Standby 5/2013 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Binnenkijken bij…

CBT Groot Klimmendaal