Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2018 | Kennis-Toets | Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018

Tp kennistoets november 2018

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
NWVT beveelt deelname aan deze kennistoets aan

Samenvatting

Van ieder nummer van TP verschijnt een kennistoets gebaseerd op artikelen uit dat nummer. Deze kennistoets draagt bij aan een betere kennisname van de wetenschappelijke inhoud van het tijdschrift en de toepassing van de vergaarde kennis in de dagelijkse praktijk.
Op mijn.bsl.nl kunt u inloggen in uw online-abonnement en deze kennistoets maken. Van de onderstaande 31 vragen over 5 artikelen in dit novembernummer kunt u online een selectie van 15 vragen beantwoorden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2018

Tandartspraktijk 9/2018 Naar de uitgave