Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Column | Uitgave 2/2015

Psychopraktijk 2/2015

Als het rugzakje opengaat

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2015
Auteurs:
Drs. Marianne Louwerse, drs. Joanne Gomperts
Belangrijke opmerkingen
Marianne Louwerse & Joanne Gomperts
Drs. M. Louwerse en drs. J. Gomperts zijn beiden psycholoog en verbonden als MST-CAN-therapeut aan GGZ-instelling de Viersprong in Amsterdam.
De namen van de personen in deze column zijn geanonimiseerd.

Samenvatting

Op een zomerdag spreid ik mijn handdoek om op het strand te gaan liggen. Net als ik een beetje begin weg te doezelen, hoor ik een bekend geluid: de crisistelefoon gaat. Ik spring op en ren met handdoek en al de duinen in voor beter bereik. Vijf minuten later ben ik in mijn auto onderweg naar Amsterdam-Noord.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Psychopraktijk 2/2015 Naar de uitgave

Redactioneel

Reacties