Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | In gesprek met | Uitgave 2/2015

Psychopraktijk 2/2015

Patricia van Oppen: ‘De implementatie van onderzoek naar de praktijk moet beter’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Marijke Van Eijkeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. Marijke van Eijkeren is journaliste.

Samenvatting

Patricia van Oppen is als onderzoeker, opleider en clinicus verbonden aan VUmc/GGZ in- Geest. Ze is meer onderzoeker dan clinicus, maar zou de klinische praktijk niet willen missen. Vorig jaar werd ze benoemd tot hoogleraar psychotherapie in de psychiatrie. Afgelopen maart hield ze haar oratie. Het gesprek vond voor die tijd plaats.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Psychopraktijk 2/2015 Naar de uitgave

Rechten en plichten

Kind in de knel

Rechten en plichten

Selectief ingekocht?