Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013

Gewoon een 10

Transparantie In De Mondzorg

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2013
Auteur:
Drs. M.J.J. Walvis
Belangrijke opmerkingen
is tandarts (ACTA, 1982) en voert een solopraktijk in Amsterdam. Hij was van 1992-2010 redacteur van TandartsPraktijk.
Soms vallen dingen ineens anders op je netvlies. Al meerdere keren zat je te kijken naar een OPT, wat kleine röntgenopnamen, een paar kleurenfoto’s van een nieuwe patiënt die je nog maar net hebt leren kennen. Wat vertellen die plaatjes over het tandheelkundig verleden van die mond? Waar kijk je naar? Hoe kan je wat je ziet inpassen in de zelf verzamelde informatie? Kort daarvoor had ik (in het NT van 8 maart jl.) een autoverslag van een masterscriptie gelezen: ‘Een signaal van transparantie in de mondzorg’. Door Noortje Akveld. Lid Commissie Onderzoeks Begeleiding van de NMT. Tandarts. En ineens weet je het: zó moet je er naar kijken. Zo plaats je het in perspectief. Zo moet je het beleven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013 Naar de uitgave

Product Nieuws

Product Nieuws

Gewone- En Ongewone Patiënten

Tandvleespigmentaties: Altijd Verwijderen?

OriginalPaper

Kroonrand in zicht