Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013

Eggshells - een eitje

Tijdelijke Voorzieningen Met Talrijke Voordelen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2013
Auteur:
Daan van Oort
Belangrijke opmerkingen
is specialist kroon- en brugwerk en gediplomeerd vakfotograaf. In 2000 won hij de Van Hamond-prijs aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek. Hij is nu vestigingsmanager van 4Dental Arnhem. Sinds 2004 geeft hij ook trainingen dentale fotografie .
Patiënten komen vaak met hoge verwachtingen en foto’s van bekende personen in de praktijk en willen dan de lach van Linda de Mol of Frans Bauer. Afhankelijk van de staat van het gebit en de stand van elementen en meer tandheelkundige inzichten wordt aan het laboratorium gevraagd om een proefopstelling te maken op gipsmodellen. Dit kan door het maken van ‘eggshells’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013 Naar de uitgave

Gewone- En Ongewone Patiënten

Tandvleespigmentaties: Altijd Verwijderen?

Product Nieuws

Product Nieuws

OriginalPaper

Kroonrand in zicht