Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

20-08-2021 | Redactioneel | Uitgave 9/2021

Huisarts en wetenschap 9/2021

Zorg voor duurzaamheid

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2021
Auteur:
Gijs Baaten

Samenvatting

Veel van onze patiënten worden tegenwoordig ziek door hun eigen ongezonde gedrag. COPD door roken, diabetes door overgewicht, hypercholesterolemie door een ongezond dieet. Ze weten vaak wel dat ze een ongezonde leefstijl hebben. En als huisarts weten we hoe moeilijk het voor onze patiënten is om hun gedrag te veranderen, zeker als dat niet direct voordeel oplevert.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2021

Huisarts en wetenschap 9/2021 Naar de uitgave