Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

20-08-2021 | Nieuws | Uitgave 9/2021

Huisarts en wetenschap 9/2021

Webtip ‘De Klimaat Dokter’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2021
Auteurs:
Bart Timmers, Annet Sollie

Samenvatting

‘Als arts heb je een stem die serieus wordt genomen. Wil jij weten hoe je die kunt inzetten voor het klimaat? Daarbij gaan wij je helpen!’ aldus de homepage van www.​deklimaatdokter.​nl . De klimaatdokters en oprichters van deze website zijn 4 specialisten ouderengeneeskunde (in opleiding). De site biedt inspirerende voorbeelden van andere artsen en vooral ook veel praktische tips.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2021

Huisarts en wetenschap 9/2021 Naar de uitgave