Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Frictie | Uitgave 1/2014

Kind & Adolescent Praktijk 1/2014

Wild west in de e-health: eerst invoeren, dan pa s valideren

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Dr. Jeroen Ruwaard
Belangrijke opmerkingen

over de auteur

Dr. J. Ruwaard is verbonden aan de afdeling Klinische Psychologie van de Faculteit der Psychologie en Pedagogiek van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij promoveerde in 2013 op de effecten van ‘Interapy’. Voor het Landelijk Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie schreef hij het e-book E-health in de Jeugd-ggz. Baat het of schaadt het?
In de rubriek Frictie schrijft de auteur over een onderwerp dat discussie oproept, over een misverstand of een dilemma waar professionals in hun werk mee te maken hebben.

Samenvatting

“Ik wilde geen hulp. Ik was veertien en wie wil er dan hulp? Maar ik begreep ook wel dat het zo niet kon doorgaan. Toen ik voor gesprekken naar de polikliniek moest, vond ik het al lang best dat ik een uur weg mocht van school. Ik was heel somber, deed mezelf pijn en wist niet wat ik moest doen om me beter te voelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Kind & Adolescent Praktijk 1/2014 Naar de uitgave

Gezien en gelezen

Tim en het wonder EMDR