Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | De mening van de assistent | Uitgave 2/2017

Standby 2/2017

Wel of geen Stopknop

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2017
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

Het begon als een grapje, maar geeft serieuze resultaten. De noodknop in de praktijk van tandarts Patrick Vadasz in Nijmegen biedt patiënten de kans de behandeling te stoppen. Als de patiënt op de knop drukt, stopt de apparatuur automatisch. Vadasz heeft het idee van biermagnaat Freddy Heineken. Die zei ooit dat hij zo’n knop zou willen, waarmee hij de boor kon stoppen wanneer hij dat wil. Op een gegeven moment verzon Vadasz met zijn technische man dat het wel een idee was om zelf zoiets te maken. Lijkt jou dit een goed idee of juist niet?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Standby 2/2017 Naar de uitgave

Column Ditte

Google translate