Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Achtergrond | Uitgave 2/2017

Standby 2/2017

Logopedie en tandheelkunde

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2017
Auteurs:
Lienke Neef, Peter Helderop
Belangrijke opmerkingen
Door Lienke Neef met dank aan Peter Helderop

Samenvatting

Het congres Kindertandheelkunde 2017 werd gehouden in de RAI in Amsterdam. Een groot congres met een hoop interessante sprekers. Voor mij was de lezing van orthodontist Nicoline van der Kaaij en logopedist Peter Helderop informatief en uitdagend. Vooral de kant van de logopedie wil ik in dit artikel graag verder toelichten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Standby 2/2017 Naar de uitgave

De mening van de assistent

Wel of geen Stopknop

Column Ditte

Google translate

Binnenkijken bij…

Puntgaaf! in Barneveld