Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Communicatie | Uitgave 2/2017

Standby 2/2017

Ouders helpen bij het veranderen van het gezinspatroon

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2017
Auteur:
Elly Hogeveen

Samenvatting

In januari was de 7e Landelijke Dag voor de Preventieassistent van SCEM in congrescentrum ReeHorst te Ede. Ruim 200 aanwezigen hadden de sneeuw en code oranje getrotseerd om aanwezig te zijn. De dag had als thema Wegwijs in groen en grijs; preventieve mondzorg aan kinderen en ouderen. Ik werd met alle anderen warm onthaald door de dagvoorzitter Judith Baldi-Ekkelhof. De eerste spreker van de dag was voor mij de aanleiding tot dit artikel. Omdenken…

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Standby 2/2017 Naar de uitgave

De mening van de assistent

Wel of geen Stopknop

Column Ditte

Google translate