Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Specialisatie | Uitgave 2/2017

Standby 2/2017

Gezond en comfortabel werken

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2017
Auteur:
Amber Denekamp
Belangrijke opmerkingen
Amber Denekamp is bedrijfsoefentherapeut en gespecialiseerd in dentale ergonomie. Ze geeft trainingen en lezingen aan praktijken. www.​aeflexdental.​nl

Samenvatting

Gezond, comfortabel en klachtenvrij werken, is een hele uitdaging voor mondzorgverleners. Zeker voor assistenten is het niet altijd makkelijk om te werken vanuit een gezonde en ontspannen houding. Je hebt te maken met een patiënt, een behandelaar, materiaal en dan moet je het ook allemaal goed kunnen zien. Veel assistenten zitten of staan langdurig in een asymmetrische en gespannen houding.
Klachten aan de rug, schouders, pols en handen komen dan ook veel voor.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Standby 2/2017 Naar de uitgave

Column Ditte

Google translate

Binnenkijken bij…

Puntgaaf! in Barneveld