Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-07-2016 | Huisartsenzorg in cijfers | Uitgave 7/2016

Huisarts en wetenschap 7/2016

Wat missen patiënten in het consult?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2016
Auteurs:
Renske Hoefman, Anne Brabers, Judith de Jong
Belangrijke opmerkingen
Het Consumentenpanel Gezondheidszorg is een project van het NIVEL en bestaat momenteel uit bijna 12.000 personen van 18 jaar en ouder. In mei 2015 ontving een steekproef van 2.116 panelleden een vragenlijst over onder andere het belang van en de verwachtingen over huisartsenzorg. De respons was 46% (n = 974). Voor meer informatie over het panel kunt u terecht opwww.​nivel.​nl/​consumentenpanel​ of mailen naar consumentenpanel@nivel.nl

Samenvatting

De meeste patiënten zijn van mening dat hun huisarts zorg biedt op een manier die zij belangrijk vinden. Niet alle patiënten verwachten echter dat hun huisarts er begrip voor heeft dat zij soms moeite hebben om hun verhaal te vertellen of voor wensen als het consulteren van een arts uit het buitenland, terwijl veel patiënten dit wel belangrijk vinden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2016

Huisarts en wetenschap 7/2016 Naar de uitgave