Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Uit de praktijk | Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015

Wat is waar?

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2015
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Anneke Eenhoorn is klinisch psycholoog/psychotherapeut, werkzaam in Stichting De Praktijk. Zij gunt ons een inkijkje in haar praktijkervaringen met kinderen en ouders.

Samenvatting

Ruim twee jaar geleden belde de moeder van Sofie mij in paniek op. Ze was die middag gebeld door Jeugdzorg. Ze hadden haar gezegd dat ze haar dochter op een veilige plek hadden gebracht en dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. Hoezo haar dochter op een veilige plek? En hoezo geen zorgen? Sofies ouders begrepen er niets van.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015 Naar de uitgave

Werk in uitvoering

Denken, doen, durven