Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Frictie | Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015

Het verdriet van de dsm-5

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2015
Auteur:
Else De Haan
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Else de Haan is emeritus hoogleraar cognitieve gedragstherapie bij kinderen en adolescenten. Zij is verbonden aan het Academisch Instituut voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie de Bascule, Amsterdam. Correspondentie: e.dehaan@amc.uva.nl.

Samenvatting

In de rubriek Frictie geven wisselende auteurs hun visie op een onderwerp dat discussie oproept of kijken zij kritisch naar een misverstand of dilemma waar professionals in hun werk tegenaan lopen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015 Naar de uitgave

Werk in uitvoering

Denken, doen, durven

Ten geleide

Indicatiecircus

Uit de praktijk

Wat is waar?