Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015

“Ik zoek naar de onderliggende principes van verandering”

interview met Paul van Geert

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2015
Auteurs:
Dr. Jan Bijstra, Dr. Marike Serra
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Dr. Jan Bijstra is als onderzoekscoördinator verbonden aan de speciaal onderwijsorganisatie RENN4 (Regionaal Expertisecentrum Noord Nederland) en redacteur van Kind en Adolescent Praktijk. Dr. Marike Serra is werkzaam als senior beleidsmedewerker bij Accare Kinder- en Jeugdpsychiatrie van het UMCG Groningen en hoofdredacteur van Kind en Adolescent Praktijk.

Samenvatting

Prof. dr. Paul van Geert was als hoogleraar Ontwikkelingspsychologie verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. In april van dit jaar ging hij met emeritaat. Van Geert is een internationaal bekend en gewaardeerd wetenschapper vanwege zijn werk op het gebied van de dynamische systeemtheorie. Hij publiceerde meer dan 200 artikelen. Hij praat met Kind en Adolescent Praktijk over zijn werk maar ook over zijn andere passie: de kunst.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015 Naar de uitgave

Uit de praktijk

Wat is waar?

Ten geleide

Indicatiecircus