Skip to main content
Top

2005 | OriginalPaper | Hoofdstuk

43. Vette vis eten

Auteur : Tom Mutsaerts

Gepubliceerd in: Gezond omgaan met gewoontes

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Abstract

Vis levert eiwit, vet, vitamines en de mineralen fluoride en jodium. Er zijn vette en magere vissoorten. Vette vissoorten zijn onder andere haring, makreel, forel, tonijn en zalm. Voorbeelden van magere vissoorten zijn kabeljauw, schol, tong en schelvis.
Metagegevens
Titel
Vette vis eten
Auteur
Tom Mutsaerts
Copyright
2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9394-7_43