Skip to main content
Top

2005 | OriginalPaper | Hoofdstuk

42. Mager vlees eten

Auteur : Tom Mutsaerts

Gepubliceerd in: Gezond omgaan met gewoontes

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Abstract

Vlees levert eiwit, vet, vitamines en de spoorelementen zink en ijzer. Het eiwit uit vlees is volwaardig eiwit, het bevat alle essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft. Dit is overigens eveneens het geval met eieren, zuivelproducten en soja. Ook zonder vlees kan voeding dus volwaardig zijn.
Metagegevens
Titel
Mager vlees eten
Auteur
Tom Mutsaerts
Copyright
2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9394-7_42