Skip to main content
Top

2005 | OriginalPaper | Hoofdstuk

44. Snacken en snoepen beperken

Auteur : Tom Mutsaerts

Gepubliceerd in: Gezond omgaan met gewoontes

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Abstract

De vetten in de voedingsmiddelen die een bijdrage leveren aan de vetvoorziening zijn voor ongeveer de helft onzichtbare vetten. De zichtbare vetten zijn de als zodanig gekochte vetten in de voeding als boter, margarine, olie, mayonaise. De onzichtbare vetten zitten verborgen in allerlei voedingsmiddelen zoals worst, volle melkproducten, hartige snacks, zoutjes, koekjes, taart en kant-en-klaarmaaltijden.
Metagegevens
Titel
Snacken en snoepen beperken
Auteur
Tom Mutsaerts
Copyright
2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9394-7_44