Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Journaal | Uitgave 2/2011

Huisarts en wetenschap 2/2011

Varenicline: aanwinst of nieuw rosiglitazon?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 2/2011
Auteur:
Tjerk Wiersma

Resumen

De NHG-Standaard Stoppen met roken adviseert het middel varenicline niet voor te schrijven bij rookstoppogingen omdat er nog weinig ervaring mee was opgedaan. De multidisciplinaire richtlijn Tabaksverslaving staat het voorschrijven van dit medicijn inmiddels wel toe. Het NHG is bezig de standaard op dit punt aan te passen. Een notoire scepticus houdt twijfels.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Huisarts en wetenschap 2/2011 Naar de uitgave

Spreekuur!

Dikke voeten