Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2020 | van de verenigingen | Uitgave 1-2/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 1-2/2020

van de verenigingen

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 1-2/2020
Auteur:
Kees van Vliet
Op donderdag 7 november j.l. was de najaarsledenvergadering 2019. In de middag was het wetenschappelijk gedeelte dat liet zien wat er achter de schermen gebeurt voor het vak door vrijwillige inzet van gedreven bedrijfsartsen en het Kwaliteitsbureau. Er was informatie over lopende projecten en de meest recente richtlijnen Psychische problemen, Astma/COPD en Conflicten in de werksituatie. In de avond was het huishoudelijk programma, waar ondermeer een begrotingsvoorstel op de agenda stond. De deelnemers hadden daar nog suggesties voor, zoals een jaarlijkse kleine contributieverhoging om grote stappen ineens te voorkomen. Het bestuur heeft dit ter harte genomen en na aanpassing de begroting tijdens een extra algemene ledenvergadering op 4 december jongstleden nogmaals aan de leden voorgelegd. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1-2/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 1-2/2020 Naar de uitgave

van de verenigingen

van de verenigingen