Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2020 | van de verenigingen | Uitgave 1-2/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 1-2/2020

van de verenigingen

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 1-2/2020
Auteur:
Hans de Brouwer
Binnen een week getroffen door een longinfarct, meerdere longembolieën, een polsbreuk en aantal gebroken en gekneusde ribben is de secretaris tijdelijk buiten staat om een uitgebreide bijdrage te leveren. Uiteraard wens ik u namens het bestuur alle goeds toe voor 2020. Het belooft opnieuw een spannend jaar te worden voor onze beroepsgroep. Dit jaar zal onder andere verder duidelijk worden welk belang de minister echt toekent aan een goede verzekeringsgeneeskundige beoordeling. Zal hij het Schattingsbesluit (laten) wijzigen en de verzekeringsarts daaruit durven te schrijven? We gaan het zien, maar gerust zijn wij er als bestuur zeker niet op. Ook gezien andere belangrijke onderwerpen (zoals: taakdelegatie, academisering) zal de bestuurlijke agenda dit jaar weer goed gevuld zijn. Met het vertrek van Kevin De Decker, die om persoonlijke redenen afscheid genomen heeft, is de ondergrens voor het aantal bestuursleden wel bereikt, gepasseerd eigenlijk. Hierbij dus wederom een dringende oproep om het bestuurslidmaatschap te overwegen. U had van mij nog een terugblik op de succesvolle verzekeringsgeneeskundige dagen tegoed. Die treft u hierna aan. Ik hoop u dan later in het jaar actueler nieuws te kunnen brengen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1-2/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 1-2/2020 Naar de uitgave

hoofdredactioneel

Een mooie toekomst

column

Stekjes