Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Van de verenigingen | Uitgave 7/2018

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 7/2018

van de verenigingen

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 7/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Op 29 juni opende staatssecretaris van SZW Tamara van Ark de eerste bijeenkomst van de kwaliteitstafel. Dit initiatief komt voort uit de aanbevelingen van kwartiermaker Van Gastel aan toenmalig minister Asscher van SZW om het tekort aan bedrijfsartsen op te lossen. Goed kennis- en kwaliteitsbeleid vergroot de aantrekkelijkheid van het vak(gebied). Aan de kwaliteitstafel nemen alle relevante stakeholders deel. De drie onderwerpen die op de agenda staan zijn ‘richtlijnen’, ‘academisering’ en ‘opleiding’. Eerder deze maand benoemde de staatssecretaris Jenneke A.H. van Veen als onafhankelijk voorzitter van de kwaliteitstafel.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2018

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 7/2018 Naar de uitgave