Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Onderzoek | Uitgave 4/2020

Samenwerking tussen sociaal werkers en huisartsen in Welzijn op Recept
Vakblad Sociaal Werk 4/2020

Van betekenis zijn

Tijdschrift:
Vakblad Sociaal Werk > Uitgave 4/2020
Auteurs:
Annica Brummel, Fenna Hendriks
Belangrijke opmerkingen
Annica Brummel is senior onderzoeker aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Fenna Hendriks is projectleider Bindkracht10. Met dank aan Marianne Dees (huisarts en onderzoeker IQ healthcare, Radboud Universiteit), Anke van Diepenbeek (Gemeente Nijmegen), studenten SPH van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Janne Loonstra, Joyce Talsma, Rosa Verstappen en Maartje Vranken en Annemiek Tatje, student geneeskunde, Radboud Universiteit Nijmegen.

Samenvatting

Welzijn op Recept is een methode om participatie te bevorderen, en zo ook de zingeving en het welzijn van mensen te vergroten. In Nijmegen werd er onderzoek naar gedaan. Het is een beperkt kwalitatief onderzoek, maar het geeft een inkijkje in de ervaringen vanuit verschillende perspectieven: de deelnemers, de welzijnscoaches en de huisartsen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Vakblad Sociaal Werk (voorheen Maatwerk)

Het vakblad behandelt alle facetten van het sociaal werk. Het signaleert, analyseert, rapporteert en informeert. En presenteert leerzame ervaringen uit de diverse werkvelden waarin maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen zich bevinden.

BSL - Basisacademy Social Work

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Vakblad Sociaal Werk 4/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Wisselcolumn

Berusting