Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Uitgave 5/2015

Podosophia 5/2015

Vaknieuws

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 5/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u korte nieuwsberichten, die betrekking hebben op het werkveld van de podotherapie in het bijzonder of op de gezondheidsbranche in het algemeen.

Samenvatting

Het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer, de Sint Maartenskliniek in de regio Nijmegen en het universitaire Radboudumc in Nijmegen hebben in Maasziekenhuis Pantein gezamenlijk een gespecialiseerd kinderorthopedisch centrum geopend: de Sint MaartensKinderkliniek. Met deze concentratie van (super)specialistische kennis, kunde en ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling van houdings- en bewegingsaandoeningen bij kinderen hopen de drie organisaties de kwaliteit van deze specifieke zorg naar een hoger niveau te tillen, aldus het persbericht dat zij eind augustus uitgaven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Podosophia 5/2015 Naar de uitgave

Biomechanica en bewegingsanalyse

Bij voorkeur veteren met voet in tenenstand