Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Casus | Uitgave 5/2015

Podosophia 5/2015

Multidisciplinaire behandeling is niet vanzelfsprekend

Ervaringen van een actieve vrouw met hallux valgus

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 5/2015
Auteur:
Mirjam Tuinhout
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek wordt een behandeling uit de praktijk besproken, waarbij anamnese, klinisch redeneren en toegepaste therapieën centraal staan.
Tekst en beeld: Mirjam Tuinhout MPA, FeetForward en docent Fontys Paramedische Hogeschool en Angelique Witteveen, orthopedisch chirurg Sint Maartenskliniek, Ubbergen
Vragen naar aanleiding van dit artikel kunt u mailen naar: mirjamtuinhout@feetforward.nl.

Samenvatting

In deze casus van een actieve 55-jarige vrouw met hallux valgus wordt de verbinding gemaakt tussen de praktijk en de nieuwe Richtlijn Hallux Valgus.1 Het doel van deze casusbeschrijving is de richtlijn te verlevendigen. De casus komt uit de dagelijkse praktijk van een orthopedisch team, gespecialiseerd in voeten enkelaandoeningen, van de Sint Maartenskliniek in Ubbergen. Het verloop van het behandeltraject van de hallux valgus geeft inzicht in de verschillende uitgangspunten van (para)medische professionals.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Podosophia 5/2015 Naar de uitgave