Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Specialisatie | Uitgave 2/2015

Standby 2/2015

Tot in de puntjes verzorgd ... Teamwork in de tandheelkunde

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2015
Auteur:
Arend van den Akker

Samenvatting

Een casusbeschrijving waarbij fotografie, smile design, bleken, composiet, digitaal scannen en twee mooie individueel opgebakken kronen het perfecte resultaat leveren. Elke schakel in de ketting is hierbij even belangrijk. Het gaat ook om teamwork, waarbij de tandarts, assistent en tandtechnicus goed moeten samenwerken en communiceren. De tandartsassistent kan hierin een spilfunctie vervullen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Standby 2/2015 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Pubers en mondgezondheid

Binnenkijken bij…

Tandartspraktijk Ureterp