Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Specialisatie | Uitgave 2/2015

Standby 2/2015

Tinnitus en het craniomandibulaire gewricht

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2015
Auteur:
dr. R.M. Metselaar
Belangrijke opmerkingen
dr. R.M. Metselaar, kno-arts, Erasmus MC Rotterdam
Bron: Naeije M. et al. (red.) (2014). Orale kinesiologie.
Houten: Bohn Stafleu van Loghum.

Samenvatting

Het verband tussen tinnitus en craniomandibulaire disfunctie is al vele jaren onderwerp van discussie. Tinnitus komt vaak voor, ook bij patiënten met CMD, maar dat betekent niet per se dat beide symptomen een oorzakelijk verband hebben.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Standby 2/2015 Naar de uitgave