Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Lezersvraag | Uitgave 2/2015

Standby 2/2015

Is het maken van een kwaliteitsjaarverslag verplicht?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2015
Auteur:
Elly Hogeveen

Samenvatting

Op de redactie kwam de volgende vraag binnen: “Ik las in een artikel over het kwaliteitsjaarverslag. Wij zijn een heel kleine tandartspraktijk met maar één tandarts en één assistent. Is het maken van zo’n verslag ook voor ons een verplichting?” De redactie ging op onderzoek. Wat is eigenlijk een kwaliteitsjaarverslag? Wat moet daarin staan en wat zijn de consequenties wanneer je het toch niet maakt?.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Standby 2/2015 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Pubers en mondgezondheid

Binnenkijken bij…

Tandartspraktijk Ureterp