Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Communicatie | Uitgave 2/2015

Standby 2/2015

Praktijkwebsite is voor verbetering vatbaar

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2015
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Stephan Tjiook en Stephan Moeijes wonnen in 2014 de Nt-GSK Bachelorscriptie Award. Uit hun onderzoek bleek dat de Nederlandse praktijkwebsite voor verbetering vatbaar is. Dat hun scriptie hen geen windeieren heeft gelegd, blijkt wel als ze vertellen dat ze de volgende dag een voordracht voor een grote groep kaakchirurgen mogen verzorgen in Putten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Standby 2/2015 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Pubers en mondgezondheid