Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Ontmoeting | Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014

Tiertsje

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2014
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Tekst Frans Hoogeveen
Beeld Simon Van Kessel

Samenvatting

‘Tiertsje is casemanager dementie en houdt hierover een blog bij. Vorig jaar is zij uitgeroepen tot Zorguitblinker 2012.’ Zo maakten wij volgens de notulen van de redactievergadering van 18 april 2013 kennis met Tiertsje Kuipers. Die blog, ‘Trots op zorg’ (zie www.​ambassadeursijke​.​nl), is het lezen meer dan de moeite waard. Vanaf 14 mei 2007 schreef Tiertsje daar honderden berichten over wat zij ‘het mooiste werk van de wereld’ noemde. Haar verkiezing tot Zorguitblinker, een initiatief van ZorgVoorBeter van het ministerie van VWS, leek ons dan ook volkomen terecht en we waren blij dat zij de redactie van Denkbeeld kwam versterken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Denkbeeld 1/2014 Naar de uitgave