Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Redactioneel | Uitgave 3/2020

Tandartspraktijk 3/2020

Terug naar de basis!

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2020
Auteur:
Teun Domburg

Samenvatting

De zin die u nu begint te lezen, begin ik vandaag, 28 maart 2020, vanwege de druk-deadline van dit nummer, te schrijven. En ik zou die zin graag vervolgen met: ‘en als u deze TP over drie weken leest, hoop ik dat het ergste van de coronacrisis achter de rug is en dat we binnenkort weer met onze patiënten aan de slag kunnen.’ Maar terwijl ik hierover nadenk, duwen alle media me vrijwel 24 uur per dag met de neus op de feiten: ijdele hoop! We staan op dit moment vermoedelijk pas aan het begin van de crisis en de donkerste periode moet nog komen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2020

Tandartspraktijk 3/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws