Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Nieuws | Uitgave 3/2020

Tandartspraktijk 3/2020

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2020
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Het is twee jaar geleden dat Oral-B op de markt kwam met hun nieuwste elektrische tandenborstel en ook dit jaar zou het net voor de Dental Expo (die is uitgesteld) opnieuw uitkomen met een nog nieuwere: de Oral-B iO. Deze borstel onderscheidt zich van de vorige borstels met een wrijvingsloze magneetaandrijving die tot aan de uiteinden van de borstelharen tot uiting komt. Dit zou voor een zachte en efficiente reiniging van het gebit moeten zorgen. Ook de zintuiglijke ervaring zou hierdoor veranderen, waardoor het tandenpoetsen prettiger wordt gemaakt. De nieuwe magneetaandrijving zorgt met een combinatie van roterende en oscillerende bewegingen met microtrillingen voor een professioneel schoon gevoel dat de hele dag zou moeten blijven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2020

Tandartspraktijk 3/2020 Naar de uitgave