Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Tussendoor | Uitgave 2/2014

Kind & Adolescent Praktijk 2/2014

Stenen voor brood

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2014
Auteur:
Jet Roobol
Belangrijke opmerkingen
Jet Robol | Kinder - en jeugdpsychiater

Samenvatting

Marieke (16) is met spoed naar onze polikliniek verwezen. Na een tijd ‘gesloten’ te hebben gezeten in verband met gedrags- en regulatieproblemen, woont ze sinds kort weer in een leefgroep van de plaatselijke jeugdhulpverleningsinstelling. Marieke heeft veel onveiligheid meegemaakt en woont al sinds haar zesde niet meer thuis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Kind & Adolescent Praktijk 2/2014 Naar de uitgave

OriginalPaper

Empathie in autisme