Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2021 | Casus restauratieve tandheelkunde | Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021

Schaamteloos en gewetenloos

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2021
Auteur:
Hans van Pelt
Belangrijke opmerkingen
Dr. Hans van Pelt (RU Groningen, 1978) is als restauratief tandarts en prosthodontist (EPA) werkzaam bij Proclin Rotterdam en verbonden aan het CTM van het UMC Groningen.

Samenvatting

Een dame heeft zich vier jaar laten behandelen door een tandtechnicus, die voor zijn prutswerk een enorm bedrag heeft gerekend. De uitgebreide herbehandeling heeft bijna drie jaar geduurd. Verslag van de dentale en mentale rehabilitatie die bestond uit het steunen van haar claim op gerechtigheid: terugbetaling van het volledig betaalde bedrag.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021 Naar de uitgave

Heynick's hoek

Winterdepressie

Nieuws

Nieuws

Casus esthetische tandheelkunde

Verantwoorde esthetiek