Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2021 | Casus De toepassing van laser in en rond de mond | Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021

Maakt onbekend ook onbemind?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2021
Auteur:
Christiaan Teunis
Belangrijke opmerkingen
Christiaan Teunis (Nijmegen, 2009) is als tandarts werkzaam bij Kliniek voor Mondgezondheid in Nijmegen. Sinds 2014 gebruikt hij lasers bij zijn tandheelkundige werkzaamheden en geeft hij lezingen op dit gebied.

Samenvatting

Om ons heen bevinden zich een groot aantal apparaten met daarin een laser, zonder dat we dat door hebben. In de medische wereld is het gebruik van lasers heel gewoon. Bij de tandarts kom je ze bijna niet tegen in de behandelkamer. Is dat te verklaren? In dit artikel ga ik daarop in en vertel over de verschillende dentale lasers die er op de markt zijn. Ook leg ik de werking uit en laat ik een aantal behandelingen en ervaringen zien uit mijn dagelijkse praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021 Naar de uitgave

Heynick's hoek

Winterdepressie

Nieuws

Nieuws